Social

Cinci persoane s-au ales cu amenzi şi căruţele ridicate

Cinci persoane s-au ales cu amenzi şi căruţele ridicate

Poliția Locală Timișoara a continuat în ultima perioadă acțiunile pe linia depistării conducătorilor de vehicule cu tracțiune animale care circulă prin oraş fără autorizație și în locuri în care acest lucru este interzis.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră s-au deplasat ieri, ca urmare a unei sesizări, pe str. Aurel Podeanu, unde au depistat un bărbat care se deplasa cu căruța fără a deține aviz din partea Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei.

Cel în cauză a fost sancționat cu amendă de 300 de lei, fiind solicitat sprijinul reprezentanților SDM care au sosit la fața locului cu utilaje pentru ridicarea căruței, care a fost transportată ulterior la depozitul din Calea Șagului. Până acum, de la demararea acțiunilor au fost ridicate cinci căruțe depistate circulând fără aviz.

Poliția Locală atrage încă o dată atenția că va continua aceste acțiuni de ridicare a căruțelor deoarece posesorii de vehicule cu tracțiune animală nu ţin cont de pericolul la care se expun şi nici de pericolul la care îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic, continuând să încalce prevederile legale care interzic circulaţia în oraş a acestor vehicule.

Totodată, Poliția Locală le mulțumește cetățenilor care au dat dovadă de implicare și au sesizat la numărul de telefon 0256.968 prezența căruțașilor în Timișoara.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*