Administrație

Călin Dobra: “Cred că glumim când emitem pretenţii în faţa specialiştilor ținând cont de locația acestei Săli Polivalente”

Călin Dobra: “Cred că glumim când emitem pretenţii în faţa specialiştilor ținând cont de locația acestei Săli Polivalente”
Adora Beauty

Alegerea locului potrivit pentru Sala Polivalentă cu 16 mii de locuri iscă din nou dispută între autoritățile din Timișoara.

Primarul Robu insistă ca sala să fie construită în Timişoara şi nu la Giroc. Președintele CJ, Călin Dobra îi sugerează acestuia să continue realizarea Sălii Polivalente cu trei mii de locuri, promisă de ani de zile și încă nefinalizată.“Avem nevoie de o Sala Polivalentă de 16 mii de locuri, dar și de o Sală Polivalentă cu trei mii de locuri, care este un proiect de nivel naţional. În România nu există o sală de 16 mii de locuri. Și nu o facem noi. Valoarea estimativă este de 50 milioane euro. Cred că glumim când emitem pretenţii în faţa specialiştilor ținând cont de locația acestei Săli Polivalente. Nu e rolul meu să demonstrez care locație e cea mai bună. Rolul meu a fost de a pune la dispoziție sși de  a prezenta specialiștilor de la CNI  terenul. Vreau să vă spun că acest teren stă în picioare pentru realizarea acestei investiţii”, a explicat șeful CJ Timiș, Călin Dobra.

În plus, președintele CJ Timiș susține că dacă sala va fi construită în Giroc, transportul va fi asigurat cu mai multe autocare, iar zona se va dezvolta într-un complex sportiv.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*