Eveniment

Au furat din magazin mai multe bunuri

Au furat din magazin mai multe bunuri

Trei bărbați sunt cercetați de poliţiştii timişeni, după ce ar fi fost surprinși de agenţii de pază a unor societăţi comerciale în timp ce sustrăgeau bunuri. Pe numele acestora au fost întocmite dosare penale pentru comiterea infracţiunii de furt.

Poliţiştii Secţiei 5 Timişoara efectuează cercetări faţă de un bărbat de 27 de ani,  bănuit de furt din societate comercială. La data de 10 aprilie, bărbatul a fost reţinut de agenţii de pază a unei societăţi comerciale, după ce ar fi trecut de casa de marcat având asupra sa produse nealimentare, a căror valoare nu a fost achitată.

În jurul orei 18.40, poliţiştii Secţiei 3 Timişoara au întocmit acte procedurale pe numele unui tânăr de 25 de ani, care a fost depistat, într-o societare comercială, având asupra sa produse neachitate.

În cursul aceleiași zile, polițiștii Secției 3 Timișoara au întocmit acte procedurale pe numele unui alt bărbat depistat după ce ar fi trecut de casa de marcat având asupra sa articole vestimentare neachitate.

În  toate cazurile au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, iar prejudiciul în valoare de peste 600 de lei a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind predate reprezentanţilor societăţilor comerciale. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor în cauză.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*