Social

Acțiuni pentru fluidizarea traficului în zona Pieței Regina Maria

Acțiuni pentru fluidizarea traficului în zona Pieței Regina Maria

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au acționat în aceste zile în zona Piaței Regina Maria, la intersecția străzilor Iosif Nemoianu cu Republicii și Bdul Regele Ferdinand, unde au existat mai multe sesizări de la locatari care au reclamat că, din cauza autovehiculelor care nu se respectă indicatorul ”oprirea interzisă”, este îngreunată fluența traficului în zona respectivă.

Astfel, polițiștii locali au efectuat verificări cu scopul fluidizării traficului din zonă, fiind aplicate în ultimele două zile peste 15 sancțiuni celor care au fost depistați având autovehiculele parcate astfel încât îngreunau circulația rutieră.

Poliția Locală reamintește că, potrivit OUG 195/2002, sancțiunile pentru astfel încălcări ale legislației se încadrează între 290 lei și 725 lei, și 2 sau 3 puncte penalizare la permis în funcție de fapta comisă, respectiv oprire sau staționare.

Poliția Locală atrage atenția conducătorilor auto să respecte legislația pentru a evita aplicarea de sancțiuni și a se asigura un trafic normal, mai ales în perioada sărbătorilor.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*