Utile

13 străzi din Timișoara rămân marți fără gaz

13 străzi din Timișoara rămân marți fără gaz

Delgaz Grid a finalizat o importantă lucrare de investiţii care a constat în înlocuirea conductelor şi branşamentelor pe o lungime de peste 8,5 kilometri pe străzile Anton Pavlovici Cehov, Dimineții, Victor Hugo, Berzei, Traian Vuia și Panselelor din Timișoara, valoarea lucrărilor fiind de circa 1,4 milioane de lei.

Pentru a realiza cuplarea uneia dintre noile conducte la sistemul de distribuţie a gazelor naturale, alimentarea cu gaze naturale fi sistată marți, 11 aprilie, începând cu ora 09.00, pe următoarele străzi din Timișoara: Calea Șagului, Gavril Musicescu, Intrarea Plantelor, Hărniciei, Viitorului, Intrarea Sabinei, Victor Hugo, Ana Ipătescu, Chișodei, Fratelia, Intrarea Castanilor, Intrarea Iederei și Intrarea Onoarei.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 19.00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*