Eveniment

Liberalul Adrian Pășcuță, acuzat de violență fizică

Liberalul Adrian Pășcuță, acuzat de violență fizică

Un consilier județean PNL Timiș este acuzat pentru vătămare corporală. Adrian Pășcuță s-a trezit implicat într-un scandal mediatic.

Soția acestuia, Sofia Loredana, a postat dimineață o fotografie pe Facebook în care apare cu un ochi vânăt. “Antrenament pe soție” a scris în dreptul fotografiei. Din comentariile lăsate pe rețeaua de socializare de către femeie, reiese că a fost bătută de consilierul liberal, iar la întreaga scenă au asistat și copiii.

Adrian Pășcuță și Sofia Loredana Pășcuță sunt căsătoriți și au împreună trei copii. Bărbatul este șef al Oficiului Teritorial pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii Timișoara.

UPDATE: Adrian Pășcuță dezminte că el este autorul faptei. “În legătură cu situația creată în jurul persoanei mele pot să vă spun următoarele chestiuni:

1 – nu am legătură cu poza în care apare soția mea. Nu m-am atins niciodată de ea în cei 18 ani petrecuți împreună și mă delimitez total de orice act de violență.

2 – anul trecut Loredana a părăsit domiciliul iar eu m-am ocupat de cei 3 copii ai noștri. În toată această perioadă m-am străduit să asigur copiilor un climat calm și cald, mai ales având în vedere faptul că mama lor a plecat de acasă.

3 – îmi doresc să laămuresc această chestiune rapid dar în primul raând doresc să-mi protejez copiii de toată presiunea creată“.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*