Social

Cauți un job? Vino vineri la Casa Tineretului din Timișoara

Cauți un job? Vino vineri la Casa Tineretului din Timișoara
Adora Beauty

Șomerii din Timiș își pot găsi mai repede un loc de muncă. Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Timiș va organiza Bursa generală a locurilor de muncă în data de vineri, 7 aprilie. Acțiunea are loc de la ora 09:00, la Casa Tineretului.

Până în prezent s-au înscris peste 40 de angajatori care oferă aproape 900 de locuri de muncă. Datele sunt preliminare, urmând ca până la data desfăşurării bursei numărul agenţilor economici participanţi şi al locurilor de muncă să crească.“Reprezintă un prilej în care încercăm să oferim un spaţiu de întâlnire şi comunicare între angajatorii care îşi vor prezenta profilul companiei şi posturile vacante sau poziţii deschise de voluntariat/internship existente şi persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, considerând interacţiunea directă cea mai buna premisă pentru selectarea forţei de muncă”, transmit reprezentanții AJOFM.

Pentru o promovare cât mai eficientă a locurilor de muncă de care dispun și pentru a rezerva standuri destinate recrutării, angajatorii sunt rugaţi să transmită la AJOFM Timiş oferta de locuri de muncă vacante la adresele de e-mail daniela.mitrica@tm.anofm.ro, ajofm@tm.anofm.ro, sau prin fax la nr. 0256-294234.

Participarea la această acţiune nu presupune nici un fel de cheltuieli din partea agentului economic.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*