Internațional

Explozie la metroul din Sankt-Petersburg

Explozie la metroul din Sankt-Petersburg
Adora Beauty

O explozie s-a produs în metroul din Sankt-Petersburg și s-a soldat cu victime, a informat luni portalul Life News, citat de Reuters. Numărul victimelor nu este precizat.

Life News a publicat o fotografie cu ușa unei garnituri de metrou care a fost distrusă de explozie și o altă fotografie cu persoane rănite care sunt întinse pe peron.
UPDATE:

Bilanţul oficial arată că zece persoane şi-au pierdut viaţa, în vreme ce alte câteva zeci au fost rănite în explozia de la metrou.

Rusia a fost ţinta unor atacuri lansate de militanţi ceceni în trecut. Lideri rebeli ceceni au ameninţat frecvent cu noi atacuri şi puţin 38 de persoane au fost ucise în 2010, când două femei kamikaze au detonat bombe în garnituri de metrou pline, la Moscova.

Din anul 2000 până în prezent, rebelii ceceni au ucis 1.130 de persoane în atentate.

Presupusul suspect apare îmbrăcat într-o robă neagră şi cu barbă, în vreme ce capul său este acoperit de o căciulă de aceeaşi culoare.Anterior, un martor a declarat că un bărbat ar fi abandonat o servietă în vagonul de metrou zguduit de puternica explozie din Sankt Petesburg.

„A fost o explozie pe şine, un bărbat a lăsat o servietă în vagon, a coborât din vagon şi s-a mutat în alt vagon”, i-ar fi scris martorul unui prieten, într-un SMS.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*