Politic

Deputatul PSD Alfred Simonis: Nicolae Robu continuă să saboteze Timişoara!

Deputatul PSD Alfred Simonis: Nicolae Robu continuă să saboteze Timişoara!

”Nicolae Robu continuă să saboteze Timişoara. După ce se chinuie de 5 ani să construiască o sala polivalentă de 3.000 de locuri, iată că dl Robu se opune construcţiei unei astfel de săli, la o capacitate mult mai mare, 16 000 de locuri de către Guvernul României, pe motiv că această este prevăzută la marginea Timişoarei, chiar la ieşirea către Giroc!”, a spus deputatul PSD Alfred Simonis.

Reacția lui vine după ce primarul a inițiat pe Facebook un sondaj de opinie în care îi întreabă pe timișoreni dacă vor sală polivalentă la Giroc sau în zona Stadionului Dan Păltinișanu.

”Degeaba i-au spus specialiştii Companiei Naţionale de Investiţii că terenul acesta este mai potrivit, domnul Robu nu înţelege şi insistă că acesta să se facă lângă stadion! Trecând peste faptul că astfel de complexuri sportive se construiesc la marginea oraşelor, pentru a nu sugruma traficul în zonele centrale, dl Robu nu înţelege că de data asta nu e decizia lui. Şi bine că e aşa, pentru că dacă o sală de 3 000 de locuri o face în 7-8 ani, mă întreb în cât timp ar fi calabil să construiască una de 16 000.

Nervozitatea lui Robu din aceste zile esta dată pe de o parte de scandul alocării terenurilor către apropiaţii din PNL, iar pe de altă de necesitatea bolnăvicioasă de a bloca orice obiectiv realizat de altcineva în afară de el. Sunt dispus să pun rămăşag că sala Consiliului Judeţean va fi realizată înainte de cea a primăriei, deşi se va începe cu o întârziere de 5-6 ani! Oare asta să îl deranjeze atât!?”, a transmis parlamentarul social-democrat.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*