Life-style

Pedalarea de Primăvară va avea loc de Florii

Pedalarea de Primăvară va avea loc de Florii

Echipa “Verde pentru Biciclete” vă invită duminică, 9 aprilie, la Pedalarea de Primăvară.

Tema Pedalării de Primăvară este ”Rescriem Povestea”. Fiecare dintre noi are cel puțin o poveste interesantă de spus legată de mersul pe bicicletă.

Programul avut în vedere este următorul:

Întâlnirea bicicliștilor va avea loc începând cu ora 10:00, pe platforma Timco (Str. Circumvalațiunii). Cei care nu au încă un număr de bicicletă, vor primi unul în mod gratuit. Partenerii sportivi SmartFit Studio vor realiza un spectacol antrenant pentru bicicliști. Colaboratorii de la Fabulous Baskets vă vor încânta cu noi modele minunate pentru coșuri de biciclete.

De la ora 11:00, vom porni pe următorul traseu: Casa Verde pentru Biciclete (platforma Timco) – Calea Circumvalațiunii – Strada Gh. Lazăr – Bulevardul Cetății – Strada Miresei – Calea Aradului – Strada Alexandru Ioan Cuza – Mărășești – Strada Oituz – Bulevardul Take Ionescu – Piața Badea Cârțan – Splaiul Protopop Melețe Drăghici – Splai Andrei Mocioni – Bulevardul Revoluției din 1989 – Pod Decebal – Splaiul Nistrului – Bulevardul Corneliu Coposu – Pasaj – Bulevardul V. Pârvan –  Plaiul Tudor Vladimirescu – Bulevardul 16 Decembrie 1989 – Bulevardul Regele Ferdinand – Bulevardul Republicii – Str Sf. Ioan – Str. Vlad Delamarina – Piața Libertății.

„Membrii organizației European Medical Students’ Association –Timișoara ne vor însoți pe traseu și se alătură voluntarilor Verde pentru Biciclete în asigurarea siguranței în trafic, pregătiți în orice moment să intervină în caz de accidentare.  La final, îi invităm pe micii participanți să ni se alăture pentru un spectacol antrenant susținut de Magic Oz. Tinerii și adulții vor asista la demonstrații de scrimă susținute de Asociația Club Sportiv Floreta Timișoara”, au transmis organizatorii.

Vor fi oferite numeroase premii la Pedalarea de Primăvară:

  1. Arsenal Park va oferi 5 premii care constau în câte o noapte de cazare pentru două persoane și acces dublu de o zi la AquaPark Arsenal
  2. SmartFit Studio va oferi 15 abonamente de o lună de full fitness, valabile până în luna mai inclusiv.

Pedalarea de Primăvară dă startul evenimentelor marca “Verde pentru Biciclete” desfășurate în sezonul cald. Pedalăm împreună pentru un stil de viață mai sănătos, pentru egalitate în trafic și pentru un oraș mai puțin poluat.

“Verde pentru Biciclete” este o mişcare pentru pedalare, susţinută de Fundaţia Bega.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*