Life-style

Shopping City Timișoara aniversează un an, cu super premii și un Ford Fiesta

Shopping City Timișoara aniversează un an, cu super premii și un Ford Fiesta

Shopping City Timișoara sărbătorește un an de la inaugurarea extinderii din 31 martie 2016,transformându-l în cel mai modern centru comercial din regiune, cu un mix complet de brand-uri internaționale, în exclusivitate pentru timișoreni, și opțiuni de petrecere a timpului liber. În ultimul an, peste 9 milioane de vizitatori au trecut pragul Shopping City Timișoara, un trafic peste așteptări.

Cu ocazia aniversării, Shopping City Timișoara le-a pregătit timișorenilor o petrecere presărată cu multe cadouri surpriză și o campanie specială în care marele premiu este un automobil Ford Fiesta.

Shopping City Timișoara găzduiește pe 31 martie petrecerea aniversară la care sunt așteptați timișorenii. Toți cei care, în intervalul 17:00 – 20:00, vor trece pragul centrului comercial vor fi răsfățați cu prosecco, cel mai dulce candy bar și peste 500 de cadouri oferite de magazinele partenere din mall. De asemenea, cu ocazia aniversării, marile branduri prezente în Shopping City Timișoara, de la cele de fashion, beauty și până la cele cu articole sportive sau produse pentru copii, vor marca momentul cu reduceri și oferte de neratat pentru vizitatorii mall-ului. Distracția este asigurată de light walkers, statui care levitează, sfidând legile gravitaționale și de cei mai haioși bufoni, personaje care vor anima galeria în seara petrecerii.

În luna aniversară, Shopping City Timișoara a lansat o campanie cu premii. Clienții care, în perioada 21 martie – 5 mai, fac cumpărături mai mari de 100 de lei pot câștiga, prin tragere la sorți, un TV LCD, o consolă Xbox sau o tabletă Samsung și, la finalul campaniei, premiul cel mare, un Ford Fiesta. Pentru a intra în concurs clienții trebuie să se prezinte cu bonurile fiscale la Info Point-ul din Shopping City Timișoara în ziua emiterii acestora și să completeze talonul de participare. Extragerile vor avea loc pe 2 aprilie, 9 aprilie, 23 aprilie și 30 aprilie, iar marea extragere va avea loc pe 5 mai.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*