Social

Colectare de articole de îmbrăcăminte pentru persoanele defavorizate din Arad

Colectare de articole de îmbrăcăminte pentru persoanele defavorizate din Arad

”Deschide-ți dulapul”, proiect de suflet aparținând Clubului Rotaract Arad, a ajuns anul acesta la cea de-a șasea ediție. Organizatorii campaniei umanitare care presupune colectarea de articole de îmbrăcăminte pentru persoanele defavorizate au ales să susțină copiii și tinerii, beneficiari ai Centrului de primire minori și Centrului de criză, ambele aflate în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad.

Membrii clubului lansează un apel către toți arădenii să se alăture  acestei inițiative din această primăvară pentru a realiza cu succes îndrăgitul proiect.

Așadar, dacă aveți haine de care vă puteți dispensa, noi sau în stare bună, le puteți dona, contribuind astfel la implementarea inițiativei tinerilor de la Rotaract pentru binele comunității.

Odată colectate, textilele sunt sortate și organizate pe tipuri și categorii de vârstă. „Campania ”Deschide-ți dulapul” este extrem de binevenită pentru beneficiarii noștri. Cele două centre se adresează unei categorii aparte de beneficiari. Vorbim despre persoane aflate în etape dificile ale vieții, care, de multe ori, presupun extragerea în regim de urgență din mediul familial nociv sau chiar periculos pentru acestea. Deseori se întâmplă ca mame cu copii să fie nevoite să se adăpostească din calea partenerilor de viață care îi agresează sau le pun viața în pericol, mai pot fi cazurile unor copii expuși în familie la diverse situații de abuz. Conform standardelor legale pentru toți aceștia DGASPC Arad asigură îmbrăcămintea necesară, dar fluxul continuu și numărul mare de persoane atrag după sine un grad ridicat de uzură, de unde rezultă nevoia permanentă de a avea la dispoziție noi loturi de articole de îmbrăcăminte”, declară Erika Stark, directorul DGASPC Arad.

Centre de colectare sunt stabilite la: Agenția de turism Lang Travel (Orar: luni-vineri, între 9-16), reprezentanția KIA Motors, orar L-V 8-17, Magazinele Diana Toys din cartierele Aradul Nou.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*