Social

Amenzi de peste 22.000 de lei pentru proprietarii de imobile care nu și-au întreținut clădirile

Amenzi de peste 22.000 de lei pentru proprietarii de imobile care nu și-au întreținut clădirile

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Disciplina in Construcții și Afișaj Stradal continuă verificările pentru identificarea imobilelor neîntreținute din Timișoara, proprietarii acestora riscând sancțiuni cuprinse între 500 și 1.000 de lei.

În ultimele zile au fost constatate și aplicate sancțiuni de câte 1.000 lei fiecare în cazul a 8 imobile care prezentau deteriorări ale fațadelor, dintre acestea 6 fiind asociații de proprietari și 2 fiind în proprietatea unor persoane care nu fac parte din asociații.

Au fost aplicate sancțiuni pentru imobile neîngrijite de pe Bdul Regele Carol, Iuliu Maniu, Splaiul Tudor Vladimirescu, Gheorghe Doja, Gheorghe Lazăr, Constantin Brâncoveanu. De asemenea, au mai fost aplicate sancțiuni și pe str. Colonel Enescu, unde la începutul acestei luni, un bărbat a fost rănit de tencuiala căzută, iar imobilul în care sunt opt apartamente nu este constituit în asociație, caz în care a fost sancționat fiecare proprietar în parte. Din cei opt, unul singur mai trebuie să se prezinte pentru încheierea procesului verbal. În ultima lună numărul sancțiunilor aplicate este de 23, iar valoarea acestora se ridica la 22.500 lei.

Poliția Locală reamintește că proprietarii de imobile au obligația să asigure periodic curățarea fațadelor locuințelor, chioșcurilor, a clădirilor amplasate la frontul străzii, să degajeze elementele de construcție (ornamente) și tencuială care stau să se desprindă de pe fațadele clădirilor, să tencuiască și să zugrăvească periodic, să îndepărteze înscrisurile și desenele de pe acestea.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*