Politic

Sorin Ionescu, favorit pentru funcția de prefect

Sorin Ionescu, favorit pentru funcția de prefect

Dintre numele vehiculate în interiorul PSD, Sorin Ionescu, directorul Colegiului Naţional Bănăţean din Timişoara și recent ales consilier local, este preferat pentru a ocupa fotoliul de prefect. Profesorul de istorie Sorin Ionescu este apreciat atât în interiorul partidului cât şi de către elevii săi.

Absolvent al Facultăţii de Litere şi doctor în arhitectură medieval, Ionescu a obţinut rezultate remarcabile cu elevii săi şi mai multe premii naţionale. Implicat activ în problemele elevilor şi ale profesorilor, în perioada scurtă de numai şase luni cât a fost inspector a reuşit performanţa de a introduce un program pentru formarea profesorilor. Suntem convinşi că în calitate de prefect al judeţului Timiş îşi va respecta îndatoririle faţă de timişeni şi va ţine cont de problemele acestora. De asemenea deschiderea pe care o are momentan faţă de elevii săi ne confirmă faptul că este omul potrivit la locul potrivit.

Totodată actualul prefect, Mircea Băcală speră să apuce un post pe plan local prin Consiliul Judeţean Timiş, înainte de a călca pe urmele lui Drăgănescu.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*