Social

Polițiștii locali au făcut din nou muncă voluntară

Polițiștii locali au făcut din nou muncă voluntară

După ce au curățat afișele lipite ilegal, polițiștii locali au curățat de deșeuri malurile Canalului Bega și luciul apei în cadrul unei noi acțiuni de voluntariat.

Polițiștii locali aflați în timpul liber au participat sâmbătă, pe bază de voluntariat, la o acțiune care a avut drept scop strângerea deșeurilor aruncate pe cetățenii certați cu bunul simț pe malurile Canalului Bega. La acțiune au participat un număr de 28 de polițiști locali, care au beneficiat de sprijinul a 3 angajați de la Direcția Apele Române Banat, care s-au deplasat în zonă cu un ponton motorizat, cu ajutorul căruia au fost strânse și deșeurile aflate pe luciul apei, nu numai cele de pe maluri.

Astfel, s-a început de la Uzina de Apă până la Podul Modoș, cea mai mare cantitate de gunoaie fiind strânsă din zona Podul Dacilor – Uzina de Apă. În total au fost adunați peste 70 de saci cu deșeuri, atât de pe maluri cât și de pe luciul de apă. Acțiunea a fost un real succes, zona fiind curățată în totalitate. Este cea de-a doua acțiune de voluntariat organizată de polițiștii locali, prima fiind aceea de a curăța orașul de afișe lipite în locuri neatorizate.

Polițiștii locali doresc prin aceste activități să dea un exemplu că pot contribui la înfrumusețarea orașului și prin alt gen de acțiuni, nu numai prin sancționarea celor surprinși că încalcă legea.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*