Sănătate

Zeci de studenți exersează tehnici chirurgicale aplicate în chirurgia plastică și reconstructivă în cadrul Simpozionului Studențesc BreasTM

Zeci de studenți exersează tehnici chirurgicale aplicate în chirurgia plastică și reconstructivă în cadrul Simpozionului Studențesc BreasTM

Eveniment important în aceste zile la Timișoara. Societatea Studențească de Chirurgie în colaborare cu Clinica de Chirurgie Plastică și Reparatorie “Casa Austria”, sub coordonarea S.L. dr. Crăiniceanu Zorin și al prof.dr. Bratu Tiberiu, organizează prima ediție a Simpozionului Studențesc BreasTM. Se propune o abordare multidisciplinară a patologiei sânului, din punct de vedere medical, psihologic și epidemiologic.

Astfel, în prima zi a evenimentului se organizează patru sesiuni de comunicări, completând ziua a II-a de simpozion cu partea practică, workshop-urile SSCR.

Simpozionul BreasTM este un eveniment dedicat studenților la Medicină și cuprinde două zile. Ziua I este dedicată conferinței, în care specialiști în domeniu vor aduce informații prețioase din domeniul prevenției, diagnosticului și tratamentului neoplamului mamar. Conferința va cuprinde ataât partea informativă, cât și pauze în care este încurajataă socializarea între participanții acestui eveniment.

Ziua a II-a este dedicată părtii practice a acestui simpozion, unde 60 de studenți vor avea ocazia să învețe și să exerseze practic tehnici chirurgicale aplicate în chirurgia plastică și reconstructivă.

Evenimentul are loc în 25-26 martie, la Hotel&Apart Hotel Boavista din Timișoara. Printre lectorii care vor susține prezentări se regăsesc prof. univ. dr. Marius Raica, prof. univ. Tiberiu Bratu, șef  lucrări dr. Zorin Crăiniceanu și mulți alții care vor aduce informații despre prevenția, diagnosticul sși tratamentul cancerului mamar.

Studenții sunt invitați să participe la acest eveniment pentru a-și dezvolta cunoștințele medicale și pentru a-și exersa manualitatea în ceea ce privește tehnicile chirurgicale abordate.

Ficare participant are posibilitatea de a alege între cele două pachete: Pachet A în valoare de 40 lei include : acces conferință, mapă, coffee break, acces seară socială; Pachet B în valoare de 90 lei va conține în plus față de pachetul A, accesul la workshop-ul chirurgical organizat de SSCR Timișoara în parteneriat cu Clinica de Chirugie plastică și reconstructivă „Casa Austria” Timișoara.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*