Educație

Proiectul Exchange continuă la Universitatea Politehnica Timișoara

Proiectul Exchange continuă la Universitatea Politehnica Timișoara

La Universitatea Politehnica Timișoara este în desfășurare o nouă ediție a proiectului Exchange. Studenți din Iaşi, Bucureşti, Sibiu, Alba-Iulia și Oradea au venit la UPT pentru a studia în intervalul 20 – 26 martie. Tot în această perioadă, studenți de la Facultatea de Electronică și Telecomunicații au ocazia să particpe la cursurile desfășurate în centrele universitare partenere.

Suntem încântați că putem oferi colegilor din anii de licenţă posibilitatea de a experimenta mediul academic, respectiv viaţa socială și culturală din alte centre de profil din țară. Schimburile de experiență ne-au ajutat să ne lărgim orizonturile, să construim prietenii și să evaluăm în cunoștință de cauză calitatea programului de studii ales”, a declarat Vasile Aluaș, coordonatorul proiectului Exchange.

 Liga Studenților din Facultatea de Electronică și Telecomunicații (LSFETc) coordonează acest proiect și își propune să ofere studenților posibilitatea de a compara modalitățile de predare, materiile și dotările existente în oferta educațională a facultăților implicate în proiectul Exchange.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*