Life-style

EcoStuff Romania deschide sezonul de pedalat în județul Timiș cu “Lunca Timișului CX Cup” 2017

EcoStuff Romania deschide sezonul de pedalat în județul Timiș cu “Lunca Timișului CX Cup” 2017

Peste 350 de cicliști din țarăși din străinătate vor lua startul Sâmbătă, 25 martie, la „Lunca Timișului CX Cup”, lângă Urseni, la 10 km de Timișoara.

„Lunca Timișului CX Cup” este un concurs de ciclism aflat la a 2-a ediție, care va cuprinde două curse, una de mountain bike (start: 11:00) și una de ciclocross ( start: 13.30). Traseul de MTB cuprinde doua ture în lungime de aproximativ 11 km fiecare, cu zone tehnice și spectaculoase.  Cursa de ciclocross va avea șase ture mai scurte, de aproximativ 3 kilometri fiecareși include elemente specifice unui circuit de ciclocross: nisip, bariere de lemn, zone de alergare cu bicicleta, coborâri, zone tehnice și zone de viteză.

Cronometrarea concurenților este asigurată de Linia de sosire.

Câștigătorii primesc premii, medalii și trofee.

Open food & bar pentru participanți. Concursul este fără taxă de participare, dar se încurajează donațiile pentru proiectul Keep Danube Clean, organizat de Ecostuff Romania. KDC este o caravana educațională care se va desfășura în perioada 29 Iunie – 29 Iulie și presupune parcurgerea pe biciclete a 3.000 de kilometri de-a lungul Dunării de la izvoare până la vărsarea în Marea Neagră cu scopul de a atrage atenția asupra poluării masive cu deșeuri a Dunării.

Lunca Timișului CX Cup este un eveniment organizat de EcoStuff Romania cu sprijinul Primăriei Moșnița Nouă, în parteneriat cu Continental Romania, sponsorizat de Visma și Porsche Timișoara și susținut de Uman Timișoara.

Pentru mai multe informații:

Email: office@ecostuff.ro

Site:http://www.ecostuff.ro

Event Facebook: https://www.facebook.com/events/1911726665727104/


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*