Administrație

Consiliul Județean Timiș va cere MApN Garnizoana din Piața Libertății

Consiliul Județean Timiș va cere MApN Garnizoana din Piața Libertății

Premierul Sorin Grindeanu promite realizarea unui Muzeu al Revoluției în orașul de pe Bega. Aflat sâmbătă într-o vizită oficială la Timișoara, fostul președinte al CJ Timiș a afirmat că Ministerul Apărării este dispus să retransmită clădirea Garnizoanei autorităților județene.

Nu este o problemă din punctul de vedere al Ministerului Apărării de a transfera din nou această clădire către autoritățile publice locale. Este nevoie în Timișoara de un Muzeu al Revoluției. Normal, este un eveniment care ne-a marcat nu doar nouă, timișorenilor, viața, ci tuturor românilor. Eu aștept, dincolo de vorbe, să se întâmple anumite lucruri. Ministerul Apărării nu are niciun fel de problemă în a retransmite această clădire către Consiliul Județean”, a spus primul-ministru Sorin Grindeanu.

În plus, premierul s-a întâlnit cu reprezentanții asociațiilor de revoluționari din Timiș.”Am avut o discuție deschisă și constructivă cu reprezentanții asociațiilor de revoluționari din Timiș. I-am asigurat că susțin total proiectul înființării Muzeului Revoluției la Timișoara“.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*