Utile

Vineri și sâmbătă, la Angajatori de TOP: 3.000 de joburi

Vineri și sâmbătă, la Angajatori de TOP: 3.000 de joburi

Astăzi și mâine la Centrul Regional de Afaceri are loc Angajatori de TOP Timişoara, cel mai mare eveniment de carieră din Banat. Evenimentul reunește 80 de companii şi 3.000 de oportunităţi de carieră, respectiv 25 de workshopuri și conferințe.

În cadrul ediției cu numarul 10 Angajatori de TOP Timișoara vor fi deschise cu 25% mai multe joburi, comparativ cu primăvara anului trecut. Din perspectiva planurilor de recrutare, 84% dintre companii au planuri extinse de recrutare comparativ cu anul anterior, conform studiului Piata forței de muncă, realizat de portalul de carieră Hipo.ro.

Beneficiile extrasalariale, diversitatea joburilor, pozițiile la nivel internațional, programele de internship, oportunitățile de carieră lansate în exclusivitate în cadrul evenimentului sunt câteva dintre ofertele companiilor. Pe lângă ocazia de a discuta direct cu echipa de HR a companiilor prezente și de a aplica la poziţiile deschise, ediția aceasta participanții au câteva motive întemeiate să participela eveniment:

  • Diversitatea companiilor prezente: 80 de companii cu planuri de recrutare în domenii de activitate diverse: Inginerie şi Producţie, IT, Retail, Automotive, Servicii şi BPO, FMCG, etc.
  • 3.000 de joburi şi oportunităţi de carieră pentrutoate nivelurile de experiență. Vor fi deschise poziții pentru candidaţi cu experienţă, nivel mediu de experienţă, cât şi pentru studenţi şi absolvenţi;
  • Peste 25 de workshopuri și conferințe pentru a interacționa cu cele mai mari companii care recrutează în Banat în 2017 și pentru a afla care sunt ultimele noutăți din tehnologie și a primi recomandări despre procesul de recrutare;
  • Innovation Corner, o zona de gadget-uri (drone, roboți, imprimante 3D, dar și alte dispozitive care vor schimba viitorul tech) și o zona de startup-uri pentru a afla ideile de la care au pornit câteva dintre cele mai de succes afaceri în Timișoara;
  • Sesiuni gratuite de consiliere în carieră oferite la standul CV Experts de 4 specialişti cu vastă experiență în recrutare, care îi vor ghida pe cei prezenți astfel încât să treacă peste procesul de recrutarecu succes;
  • Testarea gratuită a nivelului de limbi străine pe parcursul celor două zile, la standul Active Learning Timișoara pentru cei care vor să afle care este nivelul lor de limbă engleză, germană, franceză, spaniolă sau italiană.

O parte dintre angajatorii care pot fi întâlniţi vineri și sâmbătă la C.R.A.F.T. sunt: Aci Worldwide, Adecco, Adient, ATOSS Software, Azur, BearingPoint România, BeeSpeed, Bosch Service Solutions, British American Tobacco, Coca-Cola HBC România, Continental, Elektrobit Automotive România, Flex, Hartl Connect, Huawei, IBM, Kimball Electronics România, Lidl România, McDonald`s România, Microsoft, Nokia, Raiffeisen Bank, SSI, TechConnect, Toluna, Valeo Lighting Injection, Visma Software, Yazaki Component Technology, ZTE Services România.

Cei care sunt în căutarea unui job se pot înscrie gratuit online, pe https://www.hipo.ro/locuri-de-muncă/angajatoridetop/timişoara şi pot participa la eveniment în baza CV-ului tip Barcode.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*