Life-style

Copiii descoperă fascinanta lume a Egiptului Antic la Shopping City Timișoara

Copiii descoperă fascinanta lume a Egiptului Antic la Shopping City Timișoara

Până pe 2 aprilie, cei mici sunt așteptați la Shopping City Timișoara, între orele 12:00 și 21:00, la o intruziune plină de creativitate în lumea Egiptului Antic. Copiii vor descifra misterele egiptologiei, vor descoperi artefacte și vor cunoaște fascinanta poveste a mumiilor egiptene. Kids in Pyramids este un eveniment dedicat copiiilor cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani.

Călătoria începe cu o lecție interactivă despre Egiptul Antic, prin care copiii vor intra în rolurile faraonilor și al Cleopatrei. Se strigă „start aventură”, iar cei mici vor porni prin piramidă să descopere artefactele ascunse în nisip. Vor descifra hieroglife și puzzle-uri distractive și vor încerca să găsească sarcofagul lui Tutankamon.

Experiența va fi presărată cu povești inedite despre cei mai importanți faraoni ai Egiptului. Nici mumiile nu vor mai fi un mister, pentru că ghizii le vor face cunoștință cu ele și le vor răspunde la toate întrebările despre acest mit înfricoșător. Camera comorilor îi așteaptă cu multe surpize și poze haioase care vor întregi experiența distractivă a celor mici.

Distracția se îmbină cu descoperirile, iar copiii vor construi o piramidă în miniatură și vor afla cum au luat naștere acești coloși din Egipt, în vremurile antice.

Biletul la expoziția Kids in Pyramids este în valoare de 10 lei și poate fi achiziționat de la biroul Info Point Shopping City Timișoara.

Rezervările se pot face la Info Point-ul de la parterul Shopping City Timișoara, pe email rezervari@shoppingcitytm.ro sau la telefon 0756 140 196.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*