Eveniment

Trei tâlhari mai puțin operează acum în Timiș

Trei tâlhari mai puțin operează acum în Timiș

Polițiștii Secției 3 Timișoara, sprijiniți de cei din cadrul Biroului Rutier Timișoara, au depistat, în flagrant delict, trei bărbați bănuiți de comiterea a două tâlhării pe raza județului Timiș. Cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș.

Polițiștii Secției 3 Timișoara efectuează cercetări față de trei bărbați, cu vârste între 22 și 35 de ani, bănuiți de comiterea a două tâlhării pe raza județului Timiș.

În data de 14 martie, cei în cauză, sub pretextul că efectuează lucrări la acoperișul imobilului, ar fi pătruns în locuința unei femei de 82 de ani, din Timișoara și, prin violență, ar fi deposedat-o pe aceasta de aproape 66.000 de lei.

De asemenea, la data de 15 martie a.c., cei trei, folosind același mod de operare, ar fi deposedat un bărbat de 84 de ani, din municipiul Lugoj, de 17.000 de lei, fiind depistați în flagrant delict de polițiști.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, bănuiții fiind reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș.

La activități au participat și polițiștii Biroului Rutier Timișoara.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuiților.

 

RECOMANDĂRI:

 

– Acordaţi maximă atenţie persoanelor care sună la uşa dumneavoastră sau pe care le primiţi în casă!

– Convingeţi-vă de bunele lor intenţii!

– Dacă persoana necunoscută se prezintă într-o calitate oficială, solicitaţi legitimaţia  de serviciu şi notaţi datele de pe document!

– Verificaţi cu atenţie persoanele care vin pentru deranjamente telefonice, reparaţii de orice fel, încasarea unor taxe, deratizare sau cele care solicită să le închiriaţi o cameră!

– Nu primiţi în casă cerşetori, negustori ambulanţi sau orice alte persoane de condiţie îndoielnică!

 

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*