Social

Timișorenii sunt invitați la Poveşti în mişcare

Timișorenii sunt invitați la Poveşti în mişcare
Adora Beauty

În luna noiembrie 2016, peste 400 de timișoreni se întâlneau cu ocazia Programului Upgrade my City pentru a dezbate 4 idei de proiecte axate pe Urbanism, Sănătate, Antreprenoriat și Educație, care urmau să aducă îmbunătățiri orașului Timișoara. Upgrade my City este un program ambiţios care foloseşte inteligența colectivă a cetățenilor pentru evoluția orașului spre prosperitate.

Astăzi, unul dintre cele 4 proiecte a prins contur, fiind deschis publicului larg de orice vârstă care e dornic să afle povești aparte ale orașului și…. să meargă pe jos.

Talk the Walk, sau spus pe românește Poveşti în mişcare, este un proiect axat pe sănătate ce presupune ture domoale de energizare prin mișcare, pentru cei care iubesc plimbările, care vor să socializeze și care acceptă provocarea de a deveni turiști la ei acasă. Turele durează între 2-3 ore și acoperă un traseu prestabilit, în prezența a 3 povestitori și o gazdă. Traseele special alese te îndeamnă la socializare, povești trecute și reînviate, povești frumoase despre oameni şi oraş care merită transmise.

Poveşti în mişcare #2 te invită la plimbare în data de 19 martie, duminică, de la ora 16.00 la 18.00, pe un traseu de circa 3 km în zona Circumvalaţiunii – Mehala. Pe drum ne vom opri să vizităm un birou de urbanism şi arhitectură amplasat într-o fostă centrală termică,  unde vom afla povestea dezvoltării trecute și viitoare a Timișoarei, un centru de servicii sociale şi lăcaşele de cult din Mehala.

Înscrierile în turul Poveşti în mişcare #2 – Cartiere se fac telefonic la numărul 0736320710, sau pe adresa de e-mail talkthewalk.tm@gmail.com, până cel târziu sâmbătă 18 martie, ora 12.00, numărul de participanți fiind limitat la 20, pentru o mai bună organizare.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*