Social

Program gratuit de psihoterapie oferit de UVT persoanelor cu un nivel ridicat de anxietate

Program gratuit de psihoterapie oferit de UVT persoanelor cu un nivel ridicat de anxietate

Universitatea de Vest din Timișoara, prin Departamentul de Psihologie, lansează un nou program de psihoterapie: Acționează terapeutic online (e-ACT). Programul se adresează persoanelor care se confruntă cu stări de îngrijorare, frică şi anxietate sau au o tulburare anxioasă de intensitate medie.

Sub aspect conceptual, Programul e-ACT se bazează pe principiile Terapiei prin Acceptare și Angajament, care este o formăde terapie cognitiv-comportamentală.

Livrarea programului se va face exclusiv online și are o durată de șapte săptămâni. Programul e-ACT poate fi accesat de către orice persoană care cunoaște limba română și are o conexiune la internet.

Ce au de făcut persoanele interesate?

Persoanele care doresc să beneficieze de Programul e-ACT se pot înscrie gratuit pe pagina de web a proiectului http://e-cbt.ro/program/e-actla secțiunea Înregistrare. Odată înscrise, persoanele vor fi direcționate către chestionarele de screening care necesită aproximativ 40 de minute pentru a fi completate. Vor fi selectate doar persoanele care pot beneficia maximal de acest program. Numărul de locuri nu este limitat, dar perioada de înscriere în program va fi limitată la câteva zile după lansare.

Informații suplimentare despre Programul e-ACT și despre modalitatea de înscriere pot fi găsite pe pagina de web a proiectului (http://e-cbt.ro/program/e-act).

Persoana de contact: lector univ. dr. psiholog Bogdan Tudor Tulbure, director program, mail: bogdan.tulbure@e-uvt.ro sau bogdan.tulbure@e-cbt.ro

 

 

 

Adora Beauty

Un comentariu

  1. Sunt tot mai multi cei afectati de anxietate, asa ca asemenea programe sunt binevenite!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*