Educație

Conferința “DermoTime”, organizată de Liga Studenţilor Farmacişti din Timişoara

Conferința “DermoTime”, organizată de Liga Studenţilor Farmacişti din Timişoara

Liga Studenţilor Farmacişti din Timişoara organizează evenimentul DermoTime. Acțiunea  va avea loc astăzi între orele 18- 20, în Aula Magna a Universității de Medicină și Farmacie „Victor Babeș”.

Conferința DermoTime propune abordarea unui subiect de actualitate, îngrijirea pielii, cu toate aspectele pe care aceasta le presupune: igiena adecvată, protecția împotriva factorilor de mediu, prezentarea unor produse adecvate fiecărui tip de ten, sensibilitatea tenului față de anumite produse care pot produce afecțiuni minore sau majore, descrierea unor probleme legate de hipo/hiperpigmentarea cutanată și chiar patologii care pot să apară în urma îngrijirii defectuoase.“În mod particular, ne vom orienta spre tema: <<Soarele- prieten sau dușman?>>, iar cele mai multe dintre curiozități vor fi dezbătute în cadrul conferinței alături de prof. dr. univ. farm. Anca Dragomirescu, specialist în domeniul dermato-cosmetologiei”, transmit organizatorii.

Liga Studenților Farmaciști din Timișoara este o organizație a studenților farmaciști, din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara. Organizează conferințe, campanii și proiecte, în special în domeniul sanătății și educației farmaceutice. Prin intermediul acestora oferă studenților șansa de a-și aprofunda și îmbogăți cunoștințele teoretice și practice, iar către publicul larg vine cu numeroase informații noi, actuale, care să îi ajute în menținerea sănătății.

LSFT este membră FASFR (Federația Asociațiilor Studenților Farmaciști din România), ANOSR (Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România) și FITT (Fundația Județeană pentru Tineret Timiș), alături de care susținem interesele studenților farmaciști.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*