Educație

Citroen Xsara furat din Germania, descoperit în parcarea Aeroportului

Citroen Xsara furat din Germania, descoperit în parcarea Aeroportului

Poliţiştii de frontieră din cadrul Aeroportului Internaţional Traian Vuia au descoperit în parcarea aeroportului un autoturism marca Citroen Xsara, ce figura ca fiind furat din Germania.

În data de 14.03.2017, poliţiştii de frontieră din cadrul Aeroportului Internaţional Traian Vuia, judeţul Timiş, au desfăşurat o acţiune specifică în zona adiacentă aeroportului, în urma căreia au identificat, abandonat în parcare, un autoturism marca Citroen Xsara Picasso, înmatriculat în Germania.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind declarat furat de autorităţile germane, alertă emisă în data de 27.10.2015 şi aparţine unui cetăţean român, stabilit în Germania.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de aproximativ 2.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul Inspectoratului Teritorial al  Poliţiei de Frontieră Timişoara până la finalizarea cercetărilor.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*