Național

Țigări de contrabandă ridicate de polițiști

Țigări de contrabandă ridicate de polițiști

Peste 70.000 de țigarete de contrabană ce erau transportate cu un autoturism au fost descoperite de polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice. Acestea au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul cu care erau transportate a fost indisponibilizat.

La data de 11 martie, polițiștii Direcţiei de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Poliției Române au depistat în trafic un autoturism, despre care exista suspiciunea că este utilizat la transportul de țigarete de contrabandă.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, în care se aflau o femeie de 38 de ani și un bărbat de 60 de ani, polițiștii au descoperit și ridicat în vederea confiscării 70.180 de țigarete.De asemenea, s-a dispus indisponibilizarea autoturismului, în vederea recuperării prejudiciului, prin instituirea măsurilor asiguratorii.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior față de acesta fiind dispusă măsura controlului judiciar de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București. Cercetările continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București.

La acțiune au participat polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov – Serviciul Rutier, precum și inspectori vamali din cadrul Direcției Regionale Vamale București.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*