Administrație

Pirații din Caraibe, de la ficțiune la realitate în Caransebeș

Pirații din Caraibe, de la ficțiune la realitate în Caransebeș

O investiție, relativ banală la început, a deschis interesul consilierilor locali din Caransebeș. Aceștia au fost de acord cu solicitarea unui om de afaceri din municipiu care dorește să investească într-o corabie pe malul râului Sebeș, în amonte.

Potrivit Expressdebanat, această corabie suspendată este de fapt un restaurant cu specific pescăresc, a cărei construire va începe imediat ce vor fi încheiate toate autorizațiile și avizele: „Mi-a venit această idee colindând prin lume și m-am gândit că o astfel de corabie a piraților, pe care am văzut-o în urmă cu câțiva ani în Grecia la malul mării, ar avea un impact deosebit aici la noi pe Sebeș, chiar în locul unde acum este autogara. Practic, ca și poveste, corabia a acostat în zona noastră și, din cauza podului, nu-și mai poate continua drumul său. Investiția de 500.000 de euro este susținută de mine și tatăl meu, este o afacere de familie, vor fi trei terase pe tot atâtea nivele, o parte cu vedere la râu, unde vor fi amenajate mese și canapele chiar în bărci de salvare. De asemenea, la demisol va fi amenajat un restaurant cu o capacitate de 80-120 de locuri, practic vor fi 4 locații de servire a clienților”, a declarat pentru Expressdebanat, Ivan Șutac.

Corabia va fi amplasată pe piloni din beton de 1,5 metri, pe o structură metalică și cu o formă definitivă din lemn ce va fi adus tocmai din Asia, cu vele și trei catarge. „Acest restaurant unic în România ne va duce cu gândul la seria «Pirații din Caraibe». Clienții vor gusta preparate culinare de bună calitate, în special din pește, se vor putea relaxa, mai ales pe timpul verii într-un loc din care vor putea vedea atât muntele, cât și apa”, precizează investitorul pentru Expressdebanat.ro.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*