Social

Polițiștii locali au curățat, în timpul liber, orașul de afișe publicitare amplasate ilegal

Polițiștii locali au curățat, în timpul liber, orașul de afișe publicitare amplasate ilegal

Polițiștii locali au desfășurat în acest week-end o amplă acțiune de curățare a afișelor publicitare amplasate fără autorizație pe raza municipiului Timișoara. La acțiunea desfășurată pe bază de voluntariat au participat un număr de 26 polițiști locali aflați în timpul liber, aceștia luând la rând principalele artere ale orașului și curățând stâlpii de curent, transformatoare, firide etc.

Astfel, polițiștii locali s-au împărțit pe echipe și au acționat pe Bdul Take Ionescu, zona Piața Badea Cârțan, Calea Dorobanților, Gheorghe Adam, pe Calea Stan Vidrighin, Bdul Sudului, str. Cluj, str. Arieș, Complex Studențesc, Calea Martirilor, Bdul Liviu Rebreanu, Bdul Dâmbovița, Zona Cartierului Cetate, Piața Victoriei, 700, Piața Libertății, Unirii, Gheorghe Dima, Str. Gheorghe Lazăr, Circumvalațiunii, Piața I. C. Brătianu, Popa Șapcă, Divizia 9 Cavalerie, Calea Sever Bocu, Piața Consiliul Europei, Calea Torontalului, Aradului, Bdul Mihai Viteazul, Bălcescu, Brâncoveanu, Piețele Sinaia, Maria, Bdul Iuliu Maniu, Regele Carol, Iosefin, zona Gării de Nord, Prefectură, str. N. Filipescu.

Au fost strânse zeci de kilograme de afișe și postere publicitare. Acțiunea vine ca o completare la campania desfășurată de polițiștii locali de depistare și sancționare a persoanelor care amplasează în locuri neautorizate astfel de anunțuri, conferind un aspect inestetic municipiului.

De asemenea, au fost întocmite adrese și către deținătorii unora dintre locațiile pe care au fost găsite cele mai multe postere, furnizorii de curent, gaz și cablu tv, pentru a lua măsuri de curățare pe viitor a stâlpilor și transformatoarelor deținute.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*