Life-style

Netsky DJ Set şi Friction, pe scena Check-Out Festival

Netsky DJ Set şi Friction, pe scena Check-Out Festival

Două dintre cele mai răsunătoare nume din industria internaţională de drum and bass ajung la Timişoara. Între 29-30 aprilie,Netsky (DJ Set, alături de Script MC) şi Friction (alături de MC Linguistics) vor urca pe scena festivalului Check-Out Festival- eveniment ce marchează finalul programului Timişoara-Capitala Tineretului din România. Festivalul  se va desfăşura în perimetrul Aqua Arena Sport, iar în perioada următoare vor fi anunţaţi alţi artişti de referinţă ce vor completa un line-up de excepţie.

Netsky, pe numele real Boris Daenan, este un DJ şi producător belgian de muzică drum and bass, recunoscut în toată lumea. Încă de la lansare, din anul 2009, Netsky a adus în industria muzicală de profil un sunet distinctiv şi a reuşit să îşi pună amprenta atât pe piesele proprii cât şi pe cele remixate. De-a lungul anilor a primit numeroase premii şi distincţii, iar atmosfera din timpul concertelor îl plasează în topul celor mai apreciaţi DJ-i de drum and bass din lume.

Friction, pe numele real Ed Keeley, este unul dintre cele mai apreciate personaje din lumea drum and bass-ului, dar şi gazdă a celei mai faimoase emisiunii de dnb de la BBC Radio 1. Cariera sa a fost marcată de premii importante în industrie, de la cel mai bun Newcomer la Drum & Bass Arena Awards în 2002, până la premiul Drum & Bass Arena Awards pentru cea mai bună emisiune în 2013 şi în 2014.

Check-Out Festival este primul festival din Timișoara făcut de tineri pentru tineri, si va fi un eveniment ce aduce laolaltă muzica și creativitatea. Pe lângă concertele susținute de zeci de artiști internaţionali şi trupe româneşti, festivalul va promova ingeniozitatea, culoarea, arta. Instalatii urbane, ateliere de creatie, ateliere recreative, sau ateliere artizanale- toate vor aduce pe tapet libertatea artistica a tinerilor din regiune.Orice tânăr sau asociaţie de tineret care dezvoltă proiecte ce pot fi integrate în Check-Out Festivalni se poate adresa.

Toate informatiile viitoare despre Check-Out Festival se vor regasi aici, iar biletele pot fi achiziţionate de aici: www.checkoutfestival.ro.

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*