Administrație

Sergiu Bîlcea: „Reabilitarea tronsonului de drum Arad-Buteni reprezintă una dintre marile provocări pe care mi le-am asumat”

Sergiu Bîlcea: „Reabilitarea tronsonului de drum Arad-Buteni reprezintă una dintre marile provocări pe care mi le-am asumat”

Sergiu Bîlcea, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad, a fost prezent la şedinţa Consiliului pentru Dezvoltare Regională Vest care a avut loc  ieri la Arad.

„Am participat cu mare interes la şedinţa Consiliului pentru Dezvoltare Regională Vest de astăzi. Pentru judeţul Arad importanţa acestei întâlniri este aceea că se intră pe ultima sută de metri în ceea ce priveşte semnarea contractului de finanţare pentru reabilitarea celor două drumuri depuse pentru finanţare în cadrul Programului Operaţional Regional: drumul Arad-Buteni şi drumul de legătură dintre judeţele Arad şi Timiş, între localităţile Sânpetru German (jud. Arad) şi Gelu (jud. Timiş)”, a subliniat acesta.

Sergiu Bîlcea, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad, a declarat că drumul Arad-  Buteni este prioritatea numărul zero a mandatului său: Reabilitarea acestui tronson Arad-Buteni reprezintă una dintre marile provocări pe care mi le-am asumat în mandatul meu administrativ. Am depus acest proiect în termen, l-am întocmit cu maxim de profesionalism şi suntem convinşi că va fi declarat eligibil şi va fi propus spre finanţare. La începutul anului 2018 ar trebui să înceapă şi lucrările efective”, a declarat Sergiu Bîlcea, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*