Administrație

Nicolae Robu: “În curând veți vedea simulări cu Podul Jiul…O simulare de zi și una de noapte”

Nicolae Robu: “În curând veți vedea simulări cu Podul Jiul…O simulare de zi și una de noapte”

Două poduri vor fi construite în acest an la Timișoara, în condițiile în care de 50 de ani nu s-a mai realizat un pod peste Bega. Edilul orașului, Nicolae Robu dă asigurări că în scurt timp va demara proiectul a două poduri.

Vorbim despre Podul ILSA, care va fi unul simplu cu patru benzi, pe inelul 2 de circulație. Pasarela va însoţi unul dintre poduri. Proiectul este suportat de un investitor imobiliar, spune primarul. “Vom începe, iată după 50 de ani, o nouă construcție de pod. De fapt, un nou pod va fi construit în Timișoara. Sunt optimist și sper ca în 2017 vom începe construcția a două noi poduri în Timișoara. Podul ILSA sper să ajungă în faza de execuție pe teren în 2017, chiar dacaă nu o saă fie mult timp la dispoziție până la venirea iernii pentru a se face lucrări de anvergură. Dar în 2018 vom avea gata două noi poduri”, susține Nicolae Robu.

Un alt pod important pe lista municipalității este Podul Jiul. Primarul a anunțat că în curând va face public simulări cu acest pod. “În curând veți vedea simulări cu Podul Jiul. O simulare de zi și una de noapte. Sper să le placă timișorenilor”, anunță edilul.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*