Utile

Iarna nu se dă dusă! Meteorologii au anunțat ninsori în acest weekend

Iarna nu se dă dusă! Meteorologii au anunțat ninsori în acest weekend
Adora Beauty

Meteorologii anunţă, pentru weekendul ce urmează, ninsori şi temperaturi între -8 si 2 grade Celsius la munte, ceea ce înseamnă că va fi o vreme bună de schiat.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare de ploi, vânt puternic şi ninsori la munte, valabilă în toate regiunile ţării, de vineri de la ora 13:00, până duminică, la ora 22:00.

Potrivit meteorologilor, în intervalul menţionat, în sudul, estul şi centrul ţării temporar va ploua şi se vor cumula cantităţi de apă de 15 – 20 l/mp şi izolat, mai ales în zona montană, de 25 – 30 l/mp.

La munte, la început vor fi precipitaţii mixte, iar începând de sâmbătă (11 martie) vor predomina ninsorile, se va depune strat nou de zăpadă, iar vântul va avea intensificări mai ales pe creste, cu rafale de peste 60 – 70 km/h, spulberând zăpada.

Intensificări temporare ale vântului vor fi şi în regiunile estice şi sud-estice, cu viteze de 50 – 55 km/h, iar în estul Transilvaniei, precum şi în vestul şi nordul Moldovei, duminică (12 martie) vor fi precipitaţii mixte.

 

Sursă: Agerpres

 

 

 

 

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*