Eveniment

Cum au profitat trei hoți de bijuterii de neatenția vânzătorilor

Cum au profitat trei hoți de bijuterii de neatenția vânzătorilor

Polițiștii din Lugoj, în urma investigațiilor efectuate, au identificat trei tineri, cu vârste între 17 și 23 de ani, bănuiți de furtul mai multor bijuterii dintr-o societate comercială. În cauză a fost întocmit dosar penal, doi dintre aceștia fiind reținuți pentru 24 de ore.

În 7 martie a.c., în jurul orei 14.00, polițiștii municipiului Lugoj au fost sesizați cu privire la furtul mai multor bijuterii dintr-o societate comercială situată pe raza municipiului.

În urma investigațiilor efectuate, la data de 09 martie a.c., polițiștii au identificat trei tineri, de 17, 20 și 23 de ani, bănuiți de comiterea furtului.

În fapt, cei în cauză, profitând de neatenția angajaților, ar fi sustras o casetă în care se aflau mai multe bijuterii, părăsind locul faptei cu un autoturism.

Prejudiciul în valoare de aproximativ 26.000 de lei a fost în mare parte recuperat de polițiști, bijuteriile fiind restituite reprezentanților societății comerciale.

Pe numele acestora a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, tinerii în vârstă de 20 și 23 de ani fiind reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*