Administrație

Baza sportivă modernă în locul stadionului “Dan Păltinișanu”

Baza sportivă modernă în locul stadionului “Dan Păltinișanu”
Adora Beauty

Conducerea Consiliului Județean Timiș are în plan mai multe proiecte de investiții pentru acest an. Astfel că se pregătesc documentații pentru un nou stadion.

Potrivit președintelui CJ Timiș, în primă fază pentru documentația privind realizarea unei baze sportive se alocă 225 mii lei. Deocamdată nu se știe când vor începe lucrările.

Stadionul Dan Păltinișanu va fi demolat, iar în locul lui va fi construită o bază sportivă modernă. Realizarea unei astfel de investiții presupune un complex cu centre multifuncționale pentru conferințe, locație pentru cazare, un mini-hotel în cadrul complexului, spații comerciale, restaurant.”Vom realiza documentația pentru un stadion nou. Am alocat deja 225 mii lei pentru acest lucru. În urma discuțiilor pe care le-am avut cu Compania Națională de Investiții se merge pe varianta unui stadion cu 31.000 de locuri, este modelul de la Craiova, este un model foarte interesant, l-am văzut în detaliu. Dacă reușim realizarea unei astfel de investiții chiar va fi una extraordinară în județul Timiș. Se va demola stadionul Dan Păltinișanu și se va construi în același loc. Nu va fi mai mic”, spune Călin Dobra, președintele CJ Timiș.

Proiectul și execuția bazei sportive se fac la nivelul Companiei Naționale de Investiții,iar banii pentru documentație sunt de la bugetul CJ Timiș.

 

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*