Social

Zeci de apicultori se reunesc la Ghiroda

Zeci de apicultori se reunesc la Ghiroda
Adora Beauty

Cel mai așteptat târg de primăvară va avea loc la finalul săptămânii în comuna Ghiroda. Este vorba despre cea de-a șaptea ediție a Târgului Apicol Internaţional, care se va derula sâmbătă și duminică, de la ora 10.

Astfel, vor fi prezenți producători din țară și din Serbia. Evenimentul reunește 86 de firme și se va desfășura la Căminul Cultural. “Până în prezent avem 86 de firme confirmate, avem câte firme din străinătate, restul din țară. După deschidere, vor avea și conferințe tematice, susținute de lectori din Serbia și din Timișoara. O temă va fi <<Pregătirea roiurilor la pachet>> și cealaltă <<Reducerea sau diminuarea roirii în cadrul stupilor normali>>”, spune Cosmin Vatriș, președintele Asociației Crescătorilor de Albine din județul Timiș.

Obiectivele acestui târg sunt prezentarea de unelte, utilaje, obiecte de inventar apicol, ambalaje, medicamente de uz veterinar, consumabile, direct de la producători, importatori sau distribuitori, pentru apicultori, dar şi prezentarea de produse apicole de calitate, diferite sortimente de miere, produse bio, uleiuri naturale, siropuri din plante sau produse cosmetice pe bază de miere.

Organizatorii aşteaptă 4.000 de vizitatori la Târgul Apicol. Evenimentul este deschis vizitatorilor sâmbătă între orele 9 şi 19, iar duminică de la 10 la 16. Accesul publicului este gratuit.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*