Administrație

Cinci blocuri din zona Dâmbovița intră în reabilitare termică

Cinci blocuri din zona Dâmbovița intră în reabilitare termică

Municipalitatea timișoreană continuă programul de eficientizare energetică a blocurilor. Astfel că minim 60 de blocuri vor fi reabilitate prin finanțare europeană.

Vorbim despre o axă deschisă pe fondurile europene de pe exercițiul financiar 2014-2020. A fost demarată licitația pentru proiectare, pentru 29 de blocuri, din zonele Dâmbovița, Arieș, Averescu, Științei, Martirilor, Aradului, Torontalului, Lipovei, Popa Șapcă, Soarelui, Odobescu, Complex.“Ne bucurăm că s-a încheiat cu succes licitația de atribuire a serviciilor de proiectare și asistență tehnică pentru obiectivul Reabilitarea termică blocuri de locuință zona Dâmbovița 1. Este o zonă care cuprinde cinci blocuri. Valoarea estimată pentru aceste servicii a fost de 64.354 lei fără TVA și a fost adjudecată lucrarea la 51.500 lei fără TVA”, spune edilul Timișoarei, Nicolae Robu.

În plus, vor fi reabilitate în vederea creşterii eficienţei energetice Şcoala Generală nr. 25, Liceul Teoretic Grigore Moisil, Liceul Tehnic Regele Ferdinand, Spitalul Victor Babeş, locuinţele sociale de pe strada Polonă, Şcoala Generală nr.24, Şcoala Generală nr. 25, Grădiniţa PP 27, Grădiniţa PP 11, Căminul pentru persoane vârstnice.  Potrivit autorităților, în prezent a fost elaborată documentaţia pentru achiziţia serviciilor de proiectare, iar procedura va fi lansată în cursul lunii martie.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*