Eveniment

Ţigări de contrabandă, confiscate de poliţiştii de frontieră

Ţigări de contrabandă, confiscate de poliţiştii de frontieră
Adora Beauty

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moldova-Veche au identificat în trafic un autoturism cu care doi cetăţeni români transportau 970 de pachete de ţigări de contrabandă.

În data de 06.03.2016, în jurul orei 07.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moldova-Veche, judeţul Caraş – Severin, aflaţi în misiune pe DN 57, au oprit în trafic pentru control, pe raza localităţii de frontieră Pojejena, un autoturism marca Ford Focus, la volanul căruia se afla cetăţeanul român T.S , în vârstă de 27 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Caraş-Severin. Alături de acesta, în autoturism se mai afla P.L., în vârstă de 37 de ani, domiciliat pe raza judeţului Caraş-Severin.

În urma controlului autoturismului, poliţiştii de frontieră au descoperit în portbagaj şi pe bancheta din spate cantitatea de 970 pachete de ţigări marca „Marble”, fără marcaje fiscale.

Persoanele în cauză au declarat că au găsit ţigările pe câmp şi intenţionau să le predea autorităţilor.

În cauză, poliţiştii de frontieră au întocmit actele premergătoare cercetării penale pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, iar ţigările în valoare de 11.640 de lei  au fost ridicate în vedere confiscării.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*