Utile

Platforma nouă pentru plata online, funcțională din 7 martie

Platforma nouă pentru plata online, funcțională din 7 martie

Începând din 7 martie, pe site-ul www.aquatim.ro este disponibilă o platformă nouă pentru plata online a facturii de apă. Accesul se face de pe prima pagină a site-ului Aquatim, din zona „Cont client”.

Platforma nouă, mai complexă decât precedenta, oferă clienților mai multe funcționalități de gestionare a facturilor și plăților și urmărire a consumurilor de apă. Plata facturii se face cu cardul bancar, într-un sistem securizat, iar clienții pot vizualiza și descărca facturile în format electronic și seta diverse notificări legate de emiterea sau scadența facturilor.

Clienții care au avut un cont deschis pe site-ul Aquatim au fost notificați, prin mesaje e-mail, în legătură cu preluarea contului de client pe noua platformă. Pentru clienții care nu au mai avut cont pe aquatim.ro, înscrierea este simplă și necesită o adresă de e-mail validă și o factură de apă, de unde să preia codul de client și numărul contractului.

Pentru întrebări și detalii, clienții se pot adresa Aquatim prin formularul special de contact de pe site (http://www.aquatim.ro/contact) sau prin intermediul Serviciului Relaţii Clienţi (str. Treboniu Laurian nr. 7A, camera 11, tel: 0256 203 650 şi 0754 099 502, luni-vineri 8-15:30).

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*