Eveniment

Ţigări de contrabandă depistate de poliţişti de frontieră. Unde erau ascunse

Ţigări de contrabandă depistate de poliţişti de frontieră. Unde erau ascunse
Adora Beauty

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Timişoara – Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Caraş-Severin au descoperit 326 de pachete de ţigări de contrabandă ascunse în pragurile unui autoturism aparţinând unui cetăţean român.

În data de 04.03.2017, poliţiştii de frontieră au declanşat o acţiune specifică pe linia combaterii contrabandei cu ţigări.

Astfel, pe DN 57, în apropierea localităţii Răcăşdia, a fost oprit în trafic pentru control un autoturism marca BMW, condus de un cetăţean român, în vârstă de 40 ani, dimiciliat pe raza judeţului Caraş-Severin, despre al cărui şofer poliţiştii de frontieră aveau suspiciuni că ar fi implicat în acte de contrabandă.

În urma verificării mijlocului de transport, s-au găsit 326 de pachete de țigări marca „Ashima”, ascunse în lăcaşuri speciale amenajate în interiorul pragurilor autoturismului, pentru care conducătorul auto nu poseda documente de provenienţă.

În cauză, poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, iar ţigările în valoare de 3.912 lei au fost ridicate în vederea confiscării. Totodată, autoturismul a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*