Life-style

Ce condiții impun organizatorii pentru cei care merg la concertul lui Clayderman

Ce condiții impun organizatorii pentru cei care merg la concertul lui Clayderman

Richard Clayderman va susține luni, 6 martie, de la ora 19.30, la Sala Sporturilor Constantin Jude (Olimpia) din Timișoara un concert extraordinar dedicat Zilei Femeii.

Spectacolul va cuprinde un playlist romantic adaptat ocaziei, din care nu vor lipsi piese celebre precum „Ballade pour Adeline”, „A Comme Amour”, „Dream a little Dream”. Richard Clayderman va fi acompaniat de Camerata Regală.

Spectacolul va începe la ora 19.30 și se va desfășura în două părți, cu o pauză de 15 minute. Accesul publicului se face începând cu ora 18.30. Spectatorii sunt rugați să vină din timp la sală, pentru a evita aglomerația. Nu va fi permis accesul în sală cu camere digitale de peste 35 mm, camere video, echipament de înregistrări audio, lasere, lanterne, arme, artificii, sticle sau recipiente din plastic. Utilizarea telefonului mobil va fi interzisă pe durata spectacolului în interiorul zonei de spectacol, de aceea spectatorii sunt rugați să își închidă telefoanele mobile sau să le treacă în modul silențios.

De asemenea, nu vor fi permise bannere pe suport de lemn sau afișe cu mesaj politic.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*