Administrație

A început verificarea terenurilor din Timișoara care trebuie igienizate de proprietari

A început verificarea terenurilor din Timișoara care trebuie igienizate de proprietari

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului au permanent în atenție terenurile nesalubrizate aflate pe raza Municipiului Timișoara, efectuând în această perioadă verificări pe linia depistării de locații neîngrijite, neigienizate și neîmprejmuite, cu atât mai mult cu cât, o dată cu încălzirea vremii, vegetația va crește pe terenurile respective, iar aceasta trebuie să fie și cosită.

Ulterior, după identificarea terenurilor se trece la identificarea proprietarilor, care vor fi somați să ia măsuri de salubrizare, împrejmuire etc, iar în caz de neconformare se va trece la sancționarea acestora, amenzile fiind cuprinse între 1.500 și 2.500 de lei, conform HCL 371/2007 modificată. În primele două luni ale acestui an au fost identificate și ulterior reverificate un număr de 26 de terenuri, alte cinci fiind identificate noi, fiind aplicate și 5 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 12.500 de lei.

Poliția Locală Timișoara atrage atenția că acțiunile de acest gen continuă și în perioada următoare, fiind efectuate periodic, pentru a-i determina pe proprietarii de terenuri să respecte legislația din domeniu.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*