Internațional

Spania: Încă un restaurant păgubit de români: au spus că ies la artificii

Spania: Încă un restaurant păgubit de români: au spus că ies la artificii

Un al treilea patron de restaurant din Spania a anunţat că a fost păcălit de un grup de români, cel mai probabil aceiaşi care au mai păgubit şi alte localuri. Sub pretextul unui botez, 200 de români au mers la un restaurant din Galicia. Au plătit un avans de 3.000 de euro, dar au plecat fără să achite restul notei de plată, care era de 8.000 de euro.

Patronul spune că n-a bănuit nimic pentru că naşul copilului mai organizase un eveniment la restaurantul său, fără să provoace probleme.

De această dată, românii au ieşit din restaurant sub pretextul că merg să privească un foc de artificii şi duşi au fost.

Este al treilea incident de acest gen care iese la iveală în ultimele zile. Sâmbătă s-a aflat despre o nuntă de 200 de persoane, de la care oamenii au plecat fără să achite 10.000 de euro.

Iar la începutul săptămânii, 120 de români de etnie romă au petrecut la un botez, dar au fugit fără să mai achite nota de plată de 2.000 de euro.

Unul dintre patronii păgubiţi a depus plângere împotriva românilor, care riscă nouă luni de închisoare. Doar o parte dintre ei au fost, însă, identificaţi până acum.

 

Sursa: DIGI24.ro

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*