Educație

Sărbătoarea primăverii la Muzeul orașului Lipova

Sărbătoarea primăverii la Muzeul orașului Lipova

Muzeul Orașului Lipova, din cadrul Complexului Muzeal, Arad organizează ”Sărbătoarea primăverii la muzeu”, un eveniment pentru copii, părinți bunici, care are loc în fiecare an la începutul lunii martie.

Anul acesta, copii de la Clubul copiilor din Lipova și Atelierul Fanteziei (prof. Camelia Iordache), împreună cu elevii clasei a III-a de la Școala generală 1 Lipova (prof. Toth Mihaela), participă la ateliere de confecționat mărțișoare și felicitări pentru mame și bunicuțe. Micile lucrări sunt expuse și vândute la târgul deschis la muzeu, între orele 09.00-17.00.

Cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii, Muzeul Orașului Lipova va găzdui expoziția colectivă de de goblen, pictură și quilling ”Magia culorii, magia primăverii”, expoziție realizată cu sprijinul artiștilor și colecționarilor lipovani Lenuța Buha, Maria Drăgan, Camelia Iordache, Partenie Crișan, Larisa Pășcălău, Beatrix Hallai, Gabriela Nicolae și Corina Dubeștean. Vernisajul va avea loc, marți, 07 martie, orele 17.00, fiind urmat de un recital de muzică și poezie cu Pavel Filipaș, Zenovia Lascu, Ana Olimpia Nicolescu, Natașa Roman, Victoria Ardelean și Cristina Boia.

Prezintă Corina Dubeștean, muzeograf, curatorul expoziției.

Expoziția este deschisă până în perioada 07 martie – 10 aprilie 2017, de marți până duminică, între orele 09.00-17.00. Eveniment realizat cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Arad.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*