Eveniment

Majoritatea școlilor din Timiș nu au autorizație de securitate la incendiu

Majoritatea școlilor din Timiș nu au autorizație de securitate la incendiu

Școlile din Timiș care nu au autorizație de securitate la incendiu trebuie să demareze rapid procedurile. Este anunțul făcut de ISU Banat.

Potrivit ISU, în prezent în Timiș 164 de unități de învățământ nu au aviz de securitate la incendiu. Acestea au termen să intre în legalitate până la sfârșitul lunii iunie, iar în cazul în care nu vor avea documentația necesară până atunci, insituțiile respective sunt pasibile de amendă.

Termenul pentru obținerea autorizațiilor pentru siguranța la incendiu este 30 iunie 2017. Astfel, din iulie va trebui ca toate obiectivele vor trebui să intre în legalitate. “În evidențele noastre avem un număr de 595 unități de învățământ de stat și 28 private. Din cele 595 de unități mai sunt încă 164 care necesită obținerea acestor autorizații de securitate la incendiu. În acest sens, la nivelul Inspectoratului am desemnat o persoană care se va ocupa exclusiv cu această activitate, iar din partea noatră au tot ceea ce înseamnă asistență tehnică gratuită”, transmit reprezentanții ISU Banat.

(Foto: Adevarul.ro)


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*