Administrație

Edilul Timișoarei, președintele unei comisii de gestionare a cadavrelor de câini. Ce spune Nicolae Robu

Edilul Timișoarei, președintele unei comisii de gestionare a cadavrelor de câini. Ce spune Nicolae Robu

Noi atribuții pentru primarul Timișoarei, Nicolae Robu. Acesta a aflat cu stupoare, vineri dimineață, că este președintele unei comisii de gestionare a cadavrelor de câini.

Edilul a primit la semnat un document cu componența unei comisii pentru gestionarea cadavrelor de câini din oraș.“Mi-a venit la semnat în mapă un document de numire a unei comisii de gestiune a cadavrelor de câini. Când ma uit, comisia era formată din președinte care este primarul. Pe pozitia a doua era viceprimarul și apoi secretarul primăriei. Păi un primar nu are ce să facă decât să se ocupe de gestionarea cadavrelor de câini? Nu vreau să fac parte dintr-o asemenea comisie. Mi-au spus că asa scrie în lege. Cum să pui primarul în comisia de gestiune a cadavrelor de câini? Suntem o țară normală? Îmi tremură mâna când trebuie să semnez un asemenea document”.

Primarul s-a arătat revoltat.“Măcar am onoarea să fiu președinte, nu sunt un simplu membru în acea comisie. Primraul are cu totul și cu totul alte roluri într-o administrație publică locală. Te mai trezești că ce mai face cineva cu un cadavru de câine și trebuie să răspunzi”, a completat Nicolae Robu.

(Foto: ThingLink)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*