Sport

Comunicat cu privire la reacțiile după decizia TAS în cazul ACS Poli Timișoara

Comunicat cu privire la reacțiile după decizia TAS în cazul ACS Poli Timișoara
Adora Beauty

Federația Română de Fotbal constată cu surprindere și nedumerire că decizia TAS în ceea ce privește situația clubului ACS Poli Timișoara a fost interpretată în mod eronat, iar reacțiile în urma acesteia lezează în mod nedrept imaginea FRF.

Federația Română de Fotbal constată cu surprindere și nedumerire că decizia TAS în ceea ce privește situația clubului ACS Poli Timișoara a fost interpretată în mod eronat, iar reacțiile în urma acesteia lezează în mod nedrept imaginea FRF. Declarațiile publice ale antrenorului Ionuț Popa, potrivit cărora suporterii ACS Poli ar dori “să calce în picioare tot ce e legat de FRF”, “să facă vandalism la vestiare, cu mașinile arbitrilor și observatorilor trimiși de Federație”, proiectează scenarii construite pe false premise.

Înainte de a clarifica această situație, dorim să ne declarăm profund împotriva oricăror reacții de acest fel la o decizie a unei instanțe și să descurajăm în totalitate orice atitudine de tipul acesta prin care se aduc prejudicii fenomenului fotbalistic.

Federația Română de Fotbal a susținut la TAS regulamentele în vigoare, fără a putea fi acuzată de rea-credință, iar LPF, în calitate de organizator al competiției Liga 1, a fost instituția care a propus atât impunerea unui barem minim de puncte, cât și sancționarea cluburilor care nu îl îndeplinesc, precum și depunctarea clubului.

 

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*