Eveniment

Condamnată la închisoare, depistată în timp ce fura dintr-un magazin

Condamnată la închisoare, depistată în timp ce fura dintr-un magazin

Polițiștii orașului Deta efectuează cercetări față de o femeie de 37 de ani, bănuită de furt și tentativă de furt din societate comercială. Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că femeia este condamnată la închisoare pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie. Cea în cauză a fost introdusă în penitenciar pentru executarea pedepsei.

În 1 martie, polițiștii orașului Deta au întocmit acte procedurale pe numele unei femei de 37 de ani, care a fost depistată de agenții de pază a unei societăți comerciale, având asupra sa produse alimentare și nealimentare, în valoare de 360 de lei, neachitate.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate de polițiști, bunurile fiind restituite reprezentanților societății comerciale.

Extinzând cercetările, polițiștii au stabilit că, în 2 octombrie 2014, femeia ar fi încercat să sustragă bunuri din aceeași societate comercială.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și tentativă la infracțiunea de furt.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că pe numele femeii Judecătoria Timișoara a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, prin care este condamnată la 2 ani de pedeapsă privativă de libertate pentru tâlhărie.

Cea în cauză a fost introdusă în Penitenciarul Arad pentru executarea pedepsei.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*