Național

Premierul Sorin Grindeanu:”Trebuie să ne creștem copiii într-un mediu sigur și lipsit de violență”

Premierul Sorin Grindeanu:”Trebuie să ne creștem copiii într-un mediu sigur și lipsit de violență”

Premierul Sorin Grindeanu reafirmă angajamentul României de a lupta împotriva violenței asupra copilului prin asumarea rolului de țară campioană în cadrul “Parteneriatului Global Opriți Violența Împotriva Copiilor“.

Totodată primierul își exprimă susținerea pentru campania de informare și de conștientizare împotriva violenței, exploatării și abuzului împotriva copiilor în societate derulată în parteneriat cu UNICEF în România.“Este responsabilitatea noastră să luăm atitudine împotriva violenței, exploatării și abuzului, indiferent de forma pe care acestea le îmbracă. Trebuie să ne creștem copiii într-un mediu sigur și lipsit de violență, asigurându-le trecerea către o maturitate normală, fără povara unor traume ale copilăriei”,consideră premierul Sorin Grindeanu.

Evenimentul de lansare în România a “Parteneriatului Global Opriți Violența Împotriva Copiilor” și a campaniei „Nu e normal să fie normal, violența împotriva copiilor este inacceptabilă” va avea loc mâine, la Palatul Victoria, Sala Transilvania, începând cu ora 9.30.

Accesul jurnaliștilor interesați se va face începând cu ora 8.30, pe la intrarea D a Palatul Victoria, dinspre Iancu de Hunedoara.

 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*