Life-style

Protest în pas cu moda. Tricouri cu mesaj expuse la Casa Artelor

Protest în pas cu moda. Tricouri cu mesaj expuse la Casa Artelor

O expoziție inedită își găsește loc la Casa Artelor, în  galeria Pygmalion, vreme de 3 săptămâni. Florin Arhire aka Florinakkis își pune semnătura pe un nou proiect inedit. Păstrând linia neconvențională a suportului pe care expune, Florinakkis ne surprinde de data aceasta cu… tricouri! Tricouri-suport pentru personajul central al acestei expoziții: mesajul.

Mesajele scrise sunt o nouă formă de a transmite, în mod silențions, dar extrem de vulcanic, situații, probleme, realități. Ele denotă solidaritate, propun schimbare și îndeamnă la rezistență. Dacă aceste mesaje devin voci și comportamente în sfera publică, lumea noastră ar fi în mod cert altfel. Din 3 martie, 1% se contopește cu restul de 99% pentru că demersul vizual propus de mine, susține contopirea “noi” vs. “voi”. Ne trezim, deci, și intrăm într-un univers al mesajelor acide, puternice, susținute de asocieri între lumi pe care le credeam paralele, spune Florinakkis.

Artistul spune start exercițiului-provocare pentru ochi și minte  vineri, 3 martie, de la ora 18.00. Expoziția rămâne deschisă până în 21 martie.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*